Idealna širitev posla za tesarje in monterje, ki bi radi hitro in zanesljivo zadovoljili povpraševanje po masivni bio hiši.

Naše elemente vgrajujejo :

Ekoart d.o.o., Proizvajalec butičnih individualnih lesenih hiš

Lumar IG d.o.o., vodilni slovenski proizvajalec visoko kakovostnih montažnih hiš

Zanesljiva kakovost

Vedno lahko računate na to, da so vsi iQwood elementi izdelani z najvišjo dimenzijsko natančnostjo. Okna, vrata in dodatne dele lahko naročite hkrati in vgradite po potrebi. Vsi koraki od načrtovanja, sečnje, sušenja, profiliranja, spajanja, transporta in gradnje so nadzorovani preko sistema iQwood iQM za zagotovitev najvišje kakovosti in trajnosti.

Kratek rok dobave

Zavedamo se, da našim partnerjem hitrejša dobava pomeni hitrejši zaslužek. Zato smo optimizirali procese tako, da je iQwood elemente mogoče dobaviti v krajšem roku kot podobne druge lesene konstrukcije, tudi just in time.

Preprosta in bliskovita montaža

Gradnja z iQwood je preprosta kot sestavljanje kock. Ob elementih boste prejeli tudi zlahka razumljivo animacijo zlaganja. V le nekaj dneh lahko sestavite pred vlago popolnoma zaprto hišo, kar zelo skrajša čas do obračuna ali vselitve. Pri montaži je lahko navzoč naš monter specialist, ki nadzoruje pravilnost montaže.

Certificirano in patentirano

Vsaki stranki lahko vedno dokažete kakovost. iQwood elementi za stene, strop in streho so preizkušeni in certificirani pri neodvisnih evropskih inštitutih. iQwood je patentiran in zaščiten povsod po Evropi. Kljub temu ga nenehno razvijamo in izboljšujemo, da bi bil še varnejši, udobnejši in trajnejši.

Nove stranke

Z dodajanjem gradnje masivnih lesenih hiš v paleto svojih storitev širite bazen svojih strank, ne da bi ogrožali obstoječe. Kupci masivnih hiš so drugačni kot kupci skeletnih in drugih lesenih hiš. Bio poreklo lesa in 100-% lesena konstrukcija brez lepil in kemikalij pa bo prepričala tudi najbolj zahtevne ljubitelje zdravega življenja.

Spoznajmo se

Pogovorimo se o možnostih sodelovanja. Za pogovor ali srečanje nam pišite na info@iqwood.com,
pokličite na +386 51 447 222 ali pišite preko spodnjega obrazca.